Kategorier
Medial utveckling

Vad är auran?

Allt runt omkring oss består av energier – människor, djur, växter och föremål har en kraft och omges av en aura. Alla tings energi är i förbindelse med varandra och all denna energi, som uppfyller universum, är i sin tur kopplad till oss människor.  Det är därför vi har förmågan att känna av energin, den finns inbyggd i var och en av oss.

Aura betyder utstrålning, men det kan också sägas att auran är själens spegel. Auran varierar i både storlek, frekvens och vibrationshastighet beroende på individens sinnesstämning, hälsa, personlighet, egenskaper, vilka energier som har påverkat utifrån samt andlig utvecklingsnivå.

Vår aura försvagas av negativa tankar och föreställningar, rädsla, ilska, osunt leverne, brist på motion och frisk luft, dålig kost samt tobak, alkohol och droger. Vår aura kan också försvagas av att vi umgås med negativa människor eller vistas på negativt laddade platser.

Människans energi ändras och påverkas ständigt av både inre och yttre stimuli och auran förändras i takt med att individen förändras och utvecklas. Energi kan inte förstöras, men den kan ändra form och bli till en annan typ av energi.

Auran kan ha regnbågens alla färger, vilka finner sin motsvarighet i olika energier. Dessa är i sin tur relaterade till våra sju huvudchakran.

När vi är tillsammans med människor som vi tycker mycket om och mår bra tillsammans med, expanderar auran. När vi däremot träffar människor som vi kommer mindre bra överens med eller när vi känner oss illa till mods, drar auran ihop sig.

1 svar på ”Vad är auran?”

Hej Maria! Jag såg en gång auran runt huvudet hos min mor , den var oregelbunden till formen o mer gult lite rött . Hur kan man se sådant o hur kom det upp att auran sågs första gången ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.