Kategorier
andevärlden

Andliga aktiviteter och spökerier

Många är med om att det händer oförklarliga saker i hemmet såsom att elektroniska apparater stängs av och på, lampor tänds och släcks, ett föremål försvinner spårlöst för att sedan åter dyka upp på sin ursprungliga plats, djur börjar bete sig konstigt och stirrar på en tom fläck och det kan knacka i väggarna. I alla dessa fall är det viktigt att först försöka hitta en naturlig förklaring innan vi betraktar det som spökerier.

Det är väldigt vanligt att våra nära och kära på andra sidan kommer och besöker oss, och då visar de sig ofta genom att leka med till exempel elektronik för att visa att de är där. Andarna använder helt enkelt det som finns att tillgå när de inte kan kommunicera direkt med dig. De vill av någon anledning ta kontakt med oss. Kanske för att göra oss uppmärksammade på att någon familjemedlem behöver extra stöd eller för att de vill att vi ska våga göra positiva förändringar i vårt liv.

Spöken, det vill säga jordbundna andar, är ytterst sällsynta. Jag tror inte ens att det existerar. Alla som lämnar sin fysiska kropp kommer till andevärlden. Ingen lämnas kvar som jordbunden ande. Andevälden hjälper och möter alla som går över på andra sidan. Vi fysiska människor behövs inte för att ”rädda” en själ eller ”föra över någon till ljuset”. Det fixar andevärlden själva. 

Däremot är det vanligt att andevärlden besöker oss och det är vanligt med platsminnen det vill säga energiminnen. En del energiminnen kan kännas väldig starkt och det kan kännas som väldigt tungt, och det blir mycket tyngre att andas och energierna känns helt enkelt obehagliga. Jag har ibland upplevt det som att gå i en bassäng med vatten.  Det är mycket påtagligt och man behöver inte vara ett medium för att känna av den tunga energin.

Energiminnen kan vara en energi som kan liknas vid en videoinspelning som spelas upp gång på gång – något särskilt som har hänt på just den specifika platsen har etsat sig fast och skeendet fortsätter att framkallas för oss som lever i en annan tid.

Det är viktigt att veta att en ande inte kan skada dig fysiskt – däremot kan de skrämma dig ordentligt. Men kom ihåg att det faktiskt är vi själva som tillåter oss att bli rädda. Skulle du misstänka att du har en ande i ditt hem så rekommenderar jag dig att ta kontakt med ett seriöst medium som kan ta reda på varför andevärlden besöker dig. Det kan vara många olika anledningar till det. Oavsett anledning så är det viktigt att mediet har god erfarenhet om olika typer och av energier så jag tycker inte du ska försöka på egen hand. Det kan göra saken värre om du inte kan hantera energierna på rätt sätt.

Jag har pratat med många som upplevt att andevärlden väcker dem på nätterna. Orsaken kan vara att andevärlden vill göra oss uppmärksamma på något i vårt liv. Lyssnar vi inte på dagarna, försöker andevärlden nå oss på nätterna – rusar vi för fort fram så märker vi inte de sublima signaler andevärlden skickar till oss. Men när vi på natten är stilla och kan ta emot budskapet tar andevärlden sin chans. När vi drömmer, eller i tillståndet precis mellan sömn och vakenhet, befinner vi oss i ett tillstånd som kan liknas vid meditation, vilket gör att andevärlden har lättare att kommunicera med oss. Blir vi då rädda vid sådana upplevelser resulterar det ofta i att vi inte lyssnar till budskap då heller. Det kan medföra att andarna blir ännu starkare och intensivare i sina uttryck och många har upplevt detta som obehagligt, har trott att det spökar, eller att det är någon ond ande som vill skada oss, men det är oftast bara våra kära anhöriga på andra sidan eller våra andliga vägledare som vill hjälpa oss i vår livssituation. Det är vår egen hjärna som tolkar upplevelsen som obehaglig, eftersom vi varken har kontroll över eller kunskap om vad som händer.

När andevärlden väl har fått förmedla budskapet så lugnar den ner sig. Ta reda på vad andarna vill på ett behagligt sätt, antingen kan du sätta dig ner och meditera och be om att få kontakt med dem, eller så kan du gå till ett medium på en privat sittning för att på så sätt få reda på vad andarna vill säga dig. De kanske vill hjälpa dig på rätt väg genom livet eller bara ge dig tröst. Faktiskt kan det också hända att de bara vill busa lite med dig och berätta att de lever kvar i en annan värld, men att de kan röra sig mellan världarna – lekfullheten och viljan att kommunicera försvinner inte vid dödsögonblicket.

Det har vid ett flertal tillfällen hänt att jag fått ett telefonsamtal eller mail av klienter som varit på privatsittning hos mig, och efter vårt möte har de berättat om att det ”slutat spöka”. Andevärlden har helt enkelt lugnat sig eftersom budskapet har fått komma fram. Bland annat var det en man som mejlade mig och berättade att de hade haft mycket aktivitet i deras hus under det senaste halvåret och att barnen hade svårt att sova på nätterna. Efter att han hade varit hos mig på privatsittning hade aktiviteten slutat och barnen började sova gott igen. Han hade inte berättat för sin fru att han varit hos ett medium, och nu kunde han meddela att frun, helt oberoende, konstaterade att det plötsligt ”slutat spöka”.

1 svar på ”Andliga aktiviteter och spökerier”

Hej, jag har förlorat min son för en månad sen, jag har känt av honom flera gånger efter detta, men en natt klockan 04.00 hör jag honom och hans röst högt och tydligt prata med mig- hej det är Robin..sen är jag så förskräckt att jag inte uppfattar vad som sägs men sen säger han- jag vill bara tala om att jag har det bra här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.