Kategorier
andevärlden Andlig utveckling Healing helande samtal Medial utveckling syftet med medium

Syftet med att besöka ett medium – Helande samtal

Jag tycker att det är viktigt att ta upp själva syftet med mediumskap. Varför går man till ett spiritualistiskt medium? Och vad är det man får ut av det? Vi spiritualistiska medium vill bevisa själens överlevnad.

Vårt arbete går ut på att bevisa att våra nära och kära på andra sidan minns oss och att vår relation fortsätter även efter döden. Vi vill väcka kundens tro/övertygelse på evigt liv.

Att gå till ett spiritualistiskt medium innebär allt som oftast en typ av helande. Att få kontakt med någon nära anhörig som man älskar och saknar kan kännas som en befrielse. Att veta att han/hon fortfarande finns med oss kan innebära ett enormt helande.

Ibland kan det även finnas något ouppklarat mellan andekontakten och kunden. Ett förlåt eller en försoning kan förända ett liv.

Själva budskapet i form av vägledning och stöttning från andra sidan kan också få kunden att ta steget att förändra sitt liv i positiv riktning. Och vi spiritualistiska medium förmedlar aldrig något som kan få kunden att på något sätt må dåligt eller bli orolig. Vårt syfte är att kunden ska känna sig upplyft, glad och förhoppningsfull efter samtalet.

Vill du veta mer om vad ett samtal med ett spiritualistiskt medium innebär? Se ”En guide till privata sittningar”.

Hemsida: www.mithera.se

1 svar på ”Syftet med att besöka ett medium – Helande samtal”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.