Kategorier
Medial utveckling Spiritualistiskt medium

Rädsla för andevärlden

Många kunder som kommer till mig är rädda för sin egen mediala förmåga och rädda för andevärlden. Några har även varit rädda för att ”få med sig något hem” när de går till ett medium. Jag kan förstå det eftersom jag själv var rädd för andevärlden innan jag fick kontroll och tillräckligt med kunskap om den. Det vi inte känner till och det vi inte har kontroll över, är vi är rädda för. Får vi tillräckligt med kunskap om ämnet så försvinner också rädslan.

Den andliga världen kan inte skada dig om du närmar dig den med sunt förnuft och ett gott omdöme. Och du får absolut inte med dig något hem om du besöker ett medium eller går på en workshop eller kurs.

Är det skrämmande att gå till ett spiritualistiskt medium? Nej, inte det minsta. De som vill kommunicera med dig från andevärlden är, allt som oftast, människor som du kände och som brydde sig om dig när de levde på jorden – varför skulle du vara rädd för dem?

Och vill du själv utveckla ditt mediumskap och ta kontakt med andevärlden kan de vara bra att tänkta på att lika dras till lika – har du ett gott uppsåt ska du inte vara rädd för att någon ande med lägre energier kan komma igenom dig om du vill ha kontakt med andevärlden i stort.

Enligt attraktionslagen drar du till dig det som du har i dina tankar, därigenom är det viktigt att fokusera på ljus och kärlek vilket samtidigt ger dig beskydd. Känner du att du är i obalans och har längre till de goda tankarna under en period, så vila lite från att själv kontakta andevärlden. Det viktigaste är din intention och att du i ditt inre vet att det endast är ljus och kärlek som kan förmedlas genom dig.

Vi måste ha tillit till andevärlden. Jag har personligen aldrig träffat på någon ande med ont uppsåt, men för den sakens skull vill jag inte säga att sådana inte existerar. Jag har tillräckligt med tillit till att jag är beskyddad från sådana andar och jag tror och hoppas att andar med ont uppsåt inte skulle vilja kontakta mig. Att ha tillit är som att inte kunna se i mörkret och att inte kunna avgöra hur det ska gå, men ändå veta att det kommer att ordna sig. Har du svårt att känna tillit så öva genom att föreställa dig hur du famlar i mörkret men likväl är förvissad om att du hittar rätt. Skulle det vara så att en ande uppträder på ett sätt som du inte uppskattar, är det bara att avvisa den på samma sätt som du gör med människor i det fysiska livet – be dem att hålla sig borta. Sluta lyssna på dem och koncentrera dig på något positivt och kärleksfullt.

Hemsida: www.mithera.se

Mithera Development

2 svar på ”Rädsla för andevärlden”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.