Kategorier
andevärlden helande samtal Medial utveckling Personlig utveckling

Hur kontaktar våra nära på andra sidan oss?

Våra nära och kära på andra sidan försöker fånga vår uppmärksamhet på flera sätt. Ett sätt är att de försöker stryka oss över håret eller pilla oss i nacken. Du kan också få en känsla av att någon sätter sig bredvid dig i soffan eller sängen.

Det är inte helt ovanligt att andevärlden ”leker” med elektronik, t.ex. belysning. Ett tecken kan vara lampor som blinkar eller att tv:n startar. De kan också manipulera elektroniska apparater som datorer, radio osv. De kan t.o.m. få tv:n att ändra kanal.

Andevärlden kan också placera en tanke i vårt huvud att sätta på en viss tv- eller radiokanal där det spelas en låt som påminner om vår kära på andra sidan. Du kan också helt plötsligt få en låt i huvudet som påminner om viss person eller en låttext som har betydelse i ditt liv just nu.

Andevärlden är också duktiga på att sända dofter. Kanske känner du helt plötsligt att det ”doftar mormor” eller en viss parfym eller rakvatten som du förknippar med en viss person.

Det är också vanligt att de använder sig av djur, t.ex. fåglar eller fjärilar för att pocka på din uppmärksamhet. Kanske beter sig en fågel på ett underligt sätt. Jag och min man hade en talgoxe som pickade på fönsterblecket när vi försov oss till ett viktigt möte. Vi vet exakt vem det var :-).

Var uppmärksam på signaler som påminner dig om de du saknar. Det kan vara ett tecken på att han/hon finns precis bredvid dig.

Hur du känt att andevärlden har försökt nå dig? Skriv gärna en kommentar nedan.

3 svar på ”Hur kontaktar våra nära på andra sidan oss?”

Allt det Du skriver känner jag igen. Det är så fantastiskt.
Jag får en speciell typ av rysningar som oftast börjar i benen när någon från andra sidan är nära.
Ofta vilda djur som ger olika typer av meddelande genom att kommunicera på olika vis eller visa sig.
Här om veckan när jag var i skogen så satt en råka och kraxade och kroppen rös så starkt. Jag visste med en gång. Samma råka kom tre dagar i rad till mig. Tredje dagen flög den ner till mig och hoppade ända fram och kraxade.
Den vet jag hade budskap från andra sidan till mig. Det var så starkt och kroppen rös så alla hår på kroppen stod rakt upp.

Ganska ofta jag har ett kort bakom tv som kodar kanalerna det brukar vara ut dragen i bland så kanalerna inte fungerar jag tror att det är min avlidna fru som gör det

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.